آسانسور, اخبار دنیای آسانسور

رونمایی از تلفن اضطراری آسانسور توسط شرکت SIMSINLIFTs

تلفن اضطراری آسانسور در نمایشگاه liftex

تلفن اضطراری آسانسور در نمایشگاه liftex
شرکت پیشرو در تامین سیم‌کارت‌های آسانسور، SIMSINLifts، در روزهای ۱۱ و ۱۲ ژوئن در نمایشگاه LIFTEX در مرکز ExCeL لندن، اولین سرویس یکپارچه‌سازی تلفن اضطراری در صنعت آسانسور را معرفی خواهد کرد.

این سرویس جدید امکان به اشتراک‌گذاری محل اضطرار مبتنی بر ردیابی سیم‌کارت را به صورت مستقیم با سیستم‌های نجات اپراتورهای آسانسور را فراهم می‌کند.

و «یک استاندارد جدید برای پاسخ سریع و مبتنی بر داده‌های اضطراری» تعیین می‌کند، براساس اعلام SIMSINLifts. این ارتباط تلفنی جدید، امکان جریان بی‌وقفه داده‌ها بین سیستم شماره‌گیر خودکار آسانسور و پاسخ‌دهندگان آموزش‌دیده و تکنسین های فنی را مهیا می‌سازد، به گونه‌ای که محل دقیق آسانسور بلافاصله پس از فشردن دکمه هشدار آسانسور برای اپراتورها نمایش داده می‌شود.

شرکت‌های آسانسور که سیم‌کارت‌های چند منظوره این شرکت را تهیه کنند، به قوی‌ترین شبکه موجود برای تضمین تماس‌های اضطراری و ایمن متصل می‌شوند، همچنین می‌توانند از طریق شرکت SIMSINLifts، Prime Connect، شش ماه خط تلفن رایگان و انحصاری دریافت کنند.

منبع خبر: https://elevatorworld.com/news/daily-news/simsinlifts-to-unveil-emergency-telephone-service-at-liftex/

درباره هادی شیرزاد

موسس و مدیر دو شرکت فرازجم کناره و شرکت فرازجم ساحل کناره. 15 سال سابقه مدیریتی در صنعت آسانسور. عضو هیئت مدیره انجمن آسانسور و پله برقی استان مازندران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *