-
اورلود دیجیتالی آسانسور مربوط به شرکت AMETAL مدل LWS 3F و توضیحات نصب. شرکت امتال ametal ، یک شرکت فعال در زمینه تولید تجهیزات آسانسور از قبیل سنسور تشخیص وزن ( اورلود ) ، شستی های آسانسور، تابلو فرمان آسانسور ، فتوسل پرده ای، MRL، کابین و درب و … می باشد و دفتر آن در قسمت شمال شرقی شهر استانبول در ترکیه قرار دارد.
- حال به معرفی مدل سنجش وزن این شرکت میپردازیم.به طور کلی این دستگاه از دو قسمت اصلی تشکیل شده است.
دستگاه اصلی
سنسور ها
سنسور ها یا اورلود خود به سه دسته تقسیم میشوند که بر اساس نیاز یکی از این سه مدل را میتوان انتخاب کرد:
اورلود مدل زیر کابینتی ۳f که از چهار سنسور تشکیل شده. دوتا قرمز و دوتا سبز که باید به صورت ضربدری در زیر کابین قرار بگیرند.
اورلود مدل سیم بکسلی ۳f 210 که با سنجش میزان کشش سیم بکسل عمل میکند. به دلیل عدم کشش یکسان در سیم بکسل ها ( با توجه به اینکه نصاب ها بدون ابزار اقدام به مهار سیم بکسل ها میکنند ممکن است دقت مطبوع را نداشته باشد).
اورلود مدل سربکسلی ۳f 310 که با اتصال به سربکسل عمل سنجش وزن را انجام میدهد. مناسب برای سیستم هایی که فقط با چهار سیم بکسل کار میکنند ( طبیعتا برای سیستم های گیرلس که به تعداد بیشتری سیم بکسل نیاز هست توصیه نمیشود). این مدل به دلیل قرارگیری در موتورخانه میتوان خروجی وزن آن را به درایو ( *در صورت امکان) متصل کرد.
بعد از سیم بندی سنسور ها، ابتدا به وسیله کابل همراه، آن به سوکت سه پل Loadcell Input متصل میکنیم.
برق ورودی دستگاه ۲۲۰ ولت متناوب با فرکانس ۵۰ تا ۶۰ هرتز میباشد که در قدم بعدی به سوکت Supply Voltage متصل میکنیم.
دستگاه سه نشانگر LED دارد
ml 802 به معنای وزن حداقل مربوط به شماره ترمینال ۸۰۲
fl ۸۰۵ به معنی حداکثر بار (ظرفین نامی) مربوط به شماره ترمینال ۸۰۵
ol 804 به معنی اضافه بار مربوط به شماره ترمینال ۸۰۴
دستگاه چهار ترمینال یا پورت خروجی دارد که سه مورد آن در بالا گفته شد. هرکدام از سه ترمینال های بالا NO/NC هستند که با توجه به نوع تابلو فرمان باید از خروجی مناسب استفاده شود.
ترمینال آخر یک سوکت دو پل میباشد که وزن بار فعلی را به صورت کد ارسال میکند که به عنوان مثال میتوان به درایو متصل کرد که بر اساس بار کابین حرکت و یا توقف را تنظیم کند و یا در نمایشگر دیگری نشان داده شود.
حال به تنظیمات می پردازیم:
مرحله اول: ریست
در این مرحله وزن کابین را باید حذف کنیم. برای این منظور دکمه منو (سمت چپی) را یک بار فشار میدهیم، عبارت dArA نمایش داده میشود. سپس کلید سمت راستی را میفشاریم. در این لحظه عبارت ۰۰۰۰ نمایش داده میشود. یعنی هیچ وزنی روی کابین نمیباشد. در این مرحله این نکته را در نظر بگیرید هیچ شخص و یا وسیله اضافی نباید درون و یا روی کابین قرار داشته باشد.
مرحله دوم: کالیبره کردن
در این مرحله نیاز به ۲۵۰ کیلوگرم وزنه دارید.(حتما دقیقا ۲۵۰ کیلو باشه)
اگر دستگاه عبارت ۰۲۵۰ را نشان داد که همه چیز مرتبه. اگر عددی نامربوط نشان داد این مراحل را انجام دهید تا کالیبره شود.
دکمه وسطی (مشکی) را فشار دهید و همچنان در حالت فشار داده نگه دارید. همزمان برق دستگاه را قطع کنید. بعد از چند ثانیه همچنان که کلید وسط را به داخل نگه داشته اید، مجددا برق دستگاه را وصل کنید. زمانی که عبارت CAL به نمایش درآمد، میتوانید دست خود را از روی کلید وردارید.
مرحله آخر: تنظیمات متغیر ها
این نکته را در نظر داشته باشید دستگاه دارای چهار رقم میباشد. و اگر میخواهید وزن زیر هزار کیلو را تنظیم کنید، باید صفر ابتدای آن باشد. مثلا برای ۴۵۰ کیلوگرم باید اینگونه تنظیم کنید: ۰۴۵۰
مثال: آسانسوری داریم ماکزیمم ظرفیت آن ۴۰۰ کیلوگرم هست. و فقط افراد بالای ۳۵ کیلو میتوانند استفاده کنند( حداقل بار) و در صورتی که از ۱۰درصد بار نامی بیشتر شد، (۴۴۰کیلو) اضافه بار را اعلام کند.
تنظیمات:
دکمه منو (سمت چپی) را می فشاریم. سپس دکمه وسطی(shift) را چند بار فشار میدهیم، عبارات ۸۰۲ و ۸۰۵ و ۸۰۴ به نمایش در میآید که ۸۰۲ برای وزن حداقل، ۸۰۵ برای وزن نامی و ۸۰۴ برای اضافه بار می باشد.
حال زمانی که ۸۰۵ به نمایش در آمد، کلید سمت راستی (Enter) را میفشاریم که وارد تنظیمات این ترمینال شویم.
به این مرحله دقت کنید! چهار رقم وجود دارد. با هربار زدن دکمه وسطی، یکی از اعداد چشمک زن می شود. زمانی که هر عدد چشمک میزند، با دکمه سمت راستی میتوان آن رقم را از ۰ تا ۹ تغییر داد. سپس دکمه وسطی را مجدد میفشاریم تا رقم بعدی چشمک زن شود و آن رقم را هم تنظیم میکنیم. ( در این مثال عدد مورد نظر ما ۰۴۰۰ هست). سپس باز هم دکمه وسطی را میفشاریم تا اینکه هیچ عددی چشمک نزند. در این لحظه دکمه سمت راستی(enter) را میفشاریم تا این مرحله ذخیره شود.
به همین ترتیب مقادیر ۰۰۳۰ کیلو را برای ترمینال ۸۰۲ و ۴۴۰کیلو را برای ترمینال ۸۰۴ تنظیم و ذخیره میکنیم.
حال با زدن کلید سمت چپی (menu) از تنظیمات خارج میشویم.
سوکت پورت ۸۰۴ را به over load جعبه ریویزیون متصل میکنیم ( بسته به مدل تابلو فرمان NO یا NC )
حال اگر وزن کابین بیش از ۴۴۰ کیلو شود، از حرکت کابین جلوگیری خواهد شد!
میتوان از سایر پورت ها همانگونه که توضیح داده شد برای مصارف مشخص بهره برد.- منبع : روماک الکترونیک (مهندس زارع)
برچسبآسانسور اورلود آسانسور اورلود دیجیتال آسانسور تابلو فرمان آسانسور
همچنین ببینید
تنظیم شیر برقی بلین آلمان ۴ بوبین مدل Blain EV 100
در ویدئویی زیر می توانید تنظیم شیر برقی بلین آلمان ۴ بوبین مدل Blain EV 100 …