خانه » اخبار دنیای آسانسور » آسانسوری که می‏ داند شما کجا می‏ روید

آسانسوری که می‏ داند شما کجا می‏ روید

آسانسوری که می داند شما کجا می روید
آسانسوری که می داند شما کجا می روید

آسانسوری که می‏ داند شما کجا می‏ روید

پیتر لی، محقق ارشد شرکت بین المللی مایکروسافت از سیستم هوشمندی خبر داده که مقصد مسافر آسانسور را تشخیص می‏دهد.
به گزارش خبرنگار سندیکای آسانسور، شعار مایکروسافت که بر سر در آن حک شده این است: به ۳۰ سال بعد خوش آمدید! و همین باعث می شود تا این کمپانی همیشه به فکر تکنولوژی تازه ای برای عرضه کردن باشد.
یکی از همین سیستم های هوشمند و تازه در عرصه صنعتی که زیرمجموعه های هوافضا، معدن و صنعت آسانسور را زیر ذره بین گرفته است، سیستمی است که با توجه به رفتار ظاهری فرد و نوع نگاه، همچنین سخنان رد و بدل شده و پیغام صوتی شخص مقصد و شماره طبقه مورد نظر مسافر را تشخیص می‏دهد.
در این سیستم پیچیده، سنسورهای نصب شده که تکنولوژی و نوع عملکردش از اسرار مایکروسافت محسوب می شود ، رفتار فرد و الگوریتم کنش ها و واکنش های مسافران را بررسی کرده و با توجه به حافظه نصب شده و تحلیل و تجزیه سیستمیک، طبقه مورد نظر فرد را تشخیص می دهد. قبول این واقعیت برای خوانندگان آسان نیست و انتشار این خبردرفضای مجازی حتی با کنایه های طنزآمیز برخی منتقدان همراه شد . اما محققان مایکروسافت بر این باورند که نسل تازه آسانسورها، کابین های فضایی، ابرماشین های جنگی و دستگاه های حمل کارگر در معدن با همین سیستم کار خواهند کرد.
این پژوهشگران برای دستیابی به فناوری یاد شده نخست، دوربینی را در یک دستگاه کینکت تعبیه کرده و آن را در قسمت سقف آسانسور نصب نمودند و برای مدت چندین ماه رفتار افرادی که سوار آسانسور می شدند را با آنهایی که تنها از کنار درب آسانسور عبور کرده و به قسمت دیگری از ساختمان می رفتند مقایسه نمودند.
در مرحله بعد داده های گردآوری شده در اختیار نوعی سیستم هوش مصنوعی قرار داده شد و سیستم یاد شده نیز به خود یاد داد که رفتار افرادی که قصد سوار شدن دارند را از رفتار دیگر افراد تشخیص دهد و طولی نکشید که آسانسور قادر شد ذهن افراد را بخواند و با تشخیص رفتار افراد خود به خود درب های آن باز می شد.
پیش بینی می شود که در آینده نزدیک فرد بتواند با حرکت دادن دستان یا سر خود به نشانه تایید به آسانسورالقا نماید که قصد سوار شدن را دارد و یا بالعکس به آن بگوید که نه ، صرفا می خواهد ازکنار آن رد شود وقصد سوار شدن را ندارد.
مثالی که در متن منتشر شده آمده نشان می دهد که یکی از کارمندان یک ساختمان بزرگ تجاری وقتی به دوستش می گوید: وقت غذاخوردن است، این کابین دقیقا در طبقه ای می ایستد که همه کارمندان برای خوردن غذا به آنجا مراجعه می کنند.
به این ترتیب در اماکن نظامی و ساختمان های امنیتی با چنین تکنولوژی هر نیروی انسانی بدون نشان دادن طبقه مورد نظر خود تنها با بیان کلمه رمز، به طبقه مورد نظر خود خواهد رسید و لزومی ندارد سایر مسافران از مقصد وی با خبر باشند.

منبع: سامانه خبری سندیکای آسانسور و پله برقی

لینک اصلی خبر

عضویت در کانال تلگرام

درباره ی شرکت فرازجم کناره

اولین شرکت ارائه دهنده آموزش عملی و حرفه ای آسانسور در شمال کشور

همچنین ببینید

پیش بینی آسانسور برای ساختمانهای بیش از یک طبقه

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مناسب‌سازی در طراحی معابر عمومی و شهری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *