خانه » آسانسور » انواع بالابر » کلایمر » کلایمر پرتابل و مزایای آن

کلایمر پرتابل و مزایای آن

کلایمر پرتابلکلایمر پرتابل و مزایای آن

همانطور که قبلا در مقاله ای توضیح داده بودیم کلایمر نوعی بالابر ساختمانی است که دارای یک سبد مخصوص به طول متغیر ۲ تا ۶ متری بوده و از آن می توان برای تمیزکاری و تعمیرات نمای ساختمان، بالابردن مصالح ساختمانی، جا به جایی تجهیزات کارگاهی و غیره از آن استفاده کرد. کلایمر در واقع جانشین بسیار مناسبی برای داربست های ساختمانی می باشد که علاوه بر هزینه بر بودن، وقت زیادی نیز جهت نصب آنها گرفته می شود.

کلایمر بوسیله موتورهای وینچی که با سیم بکسل مخصوص به پایه های نگهدارنده آن وصل می شود حرکت می کند و دارای ترمز اضطراری نیز می باشد. اما نکته مهم این است که آیا واقعا از کلایمر می توان به جای داربست استفاده کرد یا خیر؟ آیا قیمت کلایمر با قیمت داربست برابری می کند؟ از نظر فضای کاری داربست مناسب تر است یا کلایمر؟ و سوالاتی از این قبیل که در ادامه سعی می کنیم به صورت ریز به آن پاسخ دهیم.

اما امروز قصد معرفی یک کلایمر پرتابل یا اصطلاحا کلایمر یکپارچه را داریم که ویژگی های متفاوتی نسبت به کلایمرهای مشابه خود دارد. پس با ما همراه باشید تا این ویژگی ها را بررسی نماییم.

۱) استفاده از کلایمر پرتابل در ساختمان هایی که در پشت بام ، جان پناه دارند

از ویژگی های مهم کلایمر پرتابل این است که پایه های این کلایمر را می توان حتی به ارتفاع ۴ متر افزایش داد تا سبد را به بالای جان پناه انتقال دهد. زیرا یکی از مشکلات راه اندازی کلایمرها این است که اگر مثلا همسایه شما اجازه استفاده از زمین خود جهت نصب کلایمر را نمی دهد و یا ساختمان کناری شما به نحوی است که نمی توانید سبد کلایمر را در پایین ترین قسمت ساختمان قرار دهید لذا مجبور می شوید سبد را به پشت بام ساختمان انتقال دهید و پس از نصب پایه ها و ریختن بکسل، نوبت به انتقال سبد به بیرون ساختمان و در راستای پایه ها می شود. اگر از پایه های معمولی ۲ متری که در همه کلایمرها استفاده می شود، استفاده کنید آنگاه در صورتی که ساختمان جان پناه داشته باشد لذا حتما بایستی حدود ۴ نفر جهت بلند کردن سبد و انتقال آن به بیرون از جان پناه اقدام کنند که کاری بسیار دشوار و وقتگیر می باشد.

اما با استفاده از کلایمر پرتابل این مشکل به صورت کامل حل شده است و دیگری نیازی به داشتن چندین نفر نیروی انسانی نمی باشد زیرا خود پایه ها به صورت ۴ متری طراحی شده است و به این ترتیب به راحتی سبد را می توان تا ارتفاع ۱۳۰ سانتی متر از کف پشت بام بالا آورد و از جان پناه عبور داد.

۲) متحرک بودن کلایمر پرتابل با استفاده از پایه های یکپارچه چرخدار:

پایه های کلایمرهای پرتابل به دلیل یکپارچه بودن و چرخدار بودن این امکان را به مصرف کننده می دهند تا هر لحظه بتوان آن را به وسیله نیروی انسانی به راحتی جا به جا کرد. شاید این سوال پیش بیاید که مگر پایه های کلایمرهای معمولی (غیر یکپارچه) را نمی توان چرخدار کرد؟ پاسخ این است که بله می توان چرخدار کرد اما به دلیل جدا از هم بودن پایه ها، جا به جا کردن آنها سخت و وقتگیر می باشد.

۳) استفاده کردن از ترمز و وینچ های پرقدرت و سخت جان AED ترکیه

همانطور که می دانید کلایمرها از دو قطعه اصلی ترمز (بلاک استاپ – Block Stop) و وینچ تشکیل شده اند. ترمز یا بلاک استاپ که جهت جلوگیری از سقوط ناگهانی سبد استفاده می شود و وینچ برقی کلایمر که در واقع جهت هدایت سبد در مسیر عمودی به کار می رود. البته ناگفته نماند که وینچ دستی هم وجود دارد که بیشتر برای ساختمان های با ارتفاع کم (حدود ۴ طبقه) استفاده می شود.

مشخصات سبد کلایمر پرتابل :

طول سبد : ۳۰۰ سانتی متر

عرض سبد : ۶۰ سانتی متر

ارتفاع سبد : ۱۳۰ سانتی متر

عضویت در کانال تلگرام

درباره ی شرکت فرازجم کناره

اولین شرکت ارائه دهنده آموزش عملی و حرفه ای آسانسور در شمال کشور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *